20 Ocak 2011 Perşembe

Engin Noyan Hilal TV`den neden ayrıldı?


Engin Noyan, Mustafa İslamoğlu ile birlikte sundukları Vahyin Penceresinden programından bir süre önce ayrılmıştı. Twitter`dan bu programdan neden ayrıldığını açıkladı
İŞTE ENGİN NOYAN`IN HİLAL TV`DEN AYRILIŞI İLE İLGİLİ OLARAK TWITTER`DAKİ TAKİPÇİLERİNE YAPTIĞI AÇIKLAMA:
 
 Münib Engin Noyan
 
Hilâl TV ve de "Vahyin Penceresinden" adlı programda artık olmamam konusuna gelince...
Efendim, bazı çevreler benim programdaki tarz ve üslûbumdan, özellikle ve öncelikle de sevgili kardeşim Mustafa İslâmoğlu`na hitâb şeklimden çok ama çok rahatsız olmuşlar ve kanal yöneticileri üzerinde ciddî bir baskı oluşturmuşlar bu konuda: "Ya kendini düzeltsin ya da programdan uzaklaştırılsın!" diye diretmişler. Bunun üzerine yönetim artık "Vahyin Penceresinden" programında yer almam gerektiğine karar karar vermek zorunda kalmış. "Başka bir program yapın! Sözgelimi Kapılar ve Köprüleri devam ettirin! Kapımız size açık!" dediler ama...
Siz benim yerimde olsanız, ne yapardınız?
Sevgili kardeşim Mustafa İslâmoğlu "Karışmayın ona!" demiş...
"Bana kendince hitâb etmesi nefsimin kontrol dışına çıkmamasına katkıda bulunuyor!" Ama "çevre baskısı" galebe çalmış besbelli! :)
Hilâl TV yetkililerinin, artık neden orada olmadığım konusunda gelen sorulara ne cevap verdiklerini/vereceklerini bilmiyorum/bilemem.
Bu açıklamayı işte bu yüzden yaptım. Ama bence bu konu kapanmıştır/kapanmalıdır! Biz bundan sonrasına bakalım! :)
Ve bir kere daha: kimseye kırgın ve/veya kızgın değilim! İbretle değerlendirme noktasındayım yalnızca - hepsi bu! :)
 
birikimhaber.com
 

Risale sana kalın gelir sen Fotomaç oku!

Risale sana kalın gelir sen Fotomaç oku!
Bediüzzaman`a hakaret eden Hürriyet yazarı Özdemir İnce`ye aynı üslupta bir cevap Esra Elönü`den geldi. 
RİSALE SANA KALIN GELİR SEN FOTOMAZ OKU!
Bence sen Leman dergisinde boş boş oturan karikatürlerin baloncuklarına ince dolgu olabilirsin ya da bel altı espri açığı oluştuğunda işbaşı yapabilir vardiyalı argo çıraklığının üstesinden ustalıkla gelebilirsin!
Hürriyetin kadrolu biber gazı!

Duydum ki yazdıklarım sana ağır geliyormuş, "İnce ayar" çekmeye mecbur hissettim kendimi...
Ah benim aklı yalama, fikri sulak biricik kin torbam! Cahilliğinin kilosu cüssenin ağırlığından fazladır lakin yine de sevinmelisin dostum, sonuçta bir ağırlığın var memlekette!
Aklının romatizmalı eklemleri her buluttan Müslüman nemi kaptığına göre ahmak ıslatan yağmurun yegane alıcısı sen olmalısın. E, bu da bir gelişme önceleri seni okurken kuru kuru gitmiyordun şimdi ıslatıp gülüyoruz koca çınar!
Bence sen Leman dergisinde boş boş oturan karikatürlerin baloncuklarına "İnce dolgu" olabilirsin ya da bel altı espri açığı oluştuğunda işbaşı yapabilir vardiyalı argo çıraklığının üstesinden ustalıkla gelebilirsin! İnan bunu başarabilirsin!
Başarabilirsin ki kimse sana senin o vitaminsiz bilgisayarında sık kullanılanlara vurmak için eklediğin Müslümanların şerefini ispat etmek zorunda değil! Sen yıkamadan yedirdiğin yazılarının okur kitlesine uygun mavalların kölesi ol!
Çekirge bile üçüncü sıçrayışta olimpiyat böceği olur ki sen sıçrattığın çamurun korkağı olmuşsun! Radarınla geziyorsun bakıyorsun hangi filmi Müslümanlar çekmiş hangi kitabı bir Müslüman yazmış hangi eseri bir Müslüman icra etmiş hemen kanatlanıyorsun ki sen bu kanatlanmayla Hürriyetin öz hakiki kelebeği olursun!
Hür adamı mürekkepli tükürüğünle lekelemeye kalkışacak kadar acizsin! Bu sarık bu başla çıkar demenin yüceliğindeki sırrı anlayamamışsın anlatayım sana nasıl ki şimdiye dek yazdıklarının lekesi senin genzine yapışıyor ve sen o gıcığı çıkaramıyorsan ki bir başı tutan sarık seni tutan gıcıktan on binlerce kutsaldır o sarık da o başa öylece yapışmıştır işte!
O zata meczup diyorsun… Bak bakalım meczup dediğinizin sözleri ile aklını kullanmayı keşfedenlerin sayısı mı fazla senin teşhisi konulmuş meczupluğuna gülenlerin sayısı mı? “Tayyi mekan- tayyi zaman”ın açıklamasını senin sürekli açıkta bırakıp, virüs çiftliğine dönen kalemine anlatmayacağım bile! Bu sana cevap değil bu canı dalga çeken kalemimin virajını senin üzerinden almak!
Nurcuları kızdırdım diye gizli gizli gülüş façası atıyorsun da sana gülmek için cemaatten biri olmaya gerek yok! Ki değilim, sadece senin cahilliğinin tirajını şaşkınlıkla seyreden sıradan Müslümanım! Emin ol tirajına kimse fark atamaz! Farkını cahillikle ortaya koyan tek adamsın (!)
Esra Elönü - Haber 7
eelonu@mynet.com